øko havre barista

Vores økologiske havredrik udviklet specielt til kaffe

Kr. 23,95 pr. liter
 
Co2 aftryk: 0.36 kg CO₂e/kg

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Øko Havre Barista er vores økologiske barista variant. Den er udviklet specielt til kaffe, både i hjemmet og til professionelle baristaer. Den har en dejlig konsistens og havrens søde smag komplimenterer alle kaffevarianter, uden at overdøve smagen af kaffe. Plantedrikkens egenskaber gør den særdeles let at varme, steame og skumme, så du nemt kan lave en velsmagende og lækker kaffe. 

DRYK Øko Havre Barista er lavet på rigtig havre, der er groet og høstet i Norden. Det betyder, at sukkerindholdet i vores havredrik er mindre end havredrikke produceret på sirup.

Klimaberegning lavet af Nature Preserve: 0.36 kg CO₂e/kg
Læs mere her

Ønsker du en “lettere” plantedrik, kan du med fordel prøve vores DRYK Havredrik eller DRYK Ærtedrik, der er tilsat en smule mindre fedt. Du kan stadig bruge disse varianter, nøjagtig som du ville bruge Øko Havre Barista. Du kan også prøve vores DRYK Ærte Barista, som har de samme egenskaber som havren, bare fremstillet på ærter. Eller prøv vores DRYK Havre Barista, der ligeledes har samme egenskaber, blot ikke økologisk. 

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Ingredienser: Havrebase (vand, havre* 10%), rapsolie*, surhedsregulerende midler (kalciumkarbonat, kaliumkarbonat), havsalt 

* = økologisk ingrediens

Næringsindhold pr. 100 ml:
Energi: 226 kJ /54 kcal
Fedt: 2.0 g
– Heraf mættede fedtsyrer: 0.2 g
Kulhydrat: 7.8 g
– Heraf sukkerarter: 2.6 g
Protein 0.8 g
Salt 0.1 g
Beta glucan 0.4 g 

Havren kommer fra marker i Norden – fra det sydlige Finland henover Mellemsverige, sydlige Norge og Nordjylland. Havre har været dyrket i hele Norden i årtusinder. Her vokser havren langsommere end i resten af Europa, hvilket har stor betydning for smagen og kvaliteten. Drikken produceres i det sydlige Sverige. 

Gluten 
Lige meget hvilken af vores havredrikke, du vælger, så er indholdet af gluten meget lavt. Vores havredrik indeholder mindre end 100 ppm gluten (mg/kg produkt), der svarer til mærkningen “meget lavt glutenindhold”. Det er derfor næsten så tæt på glutenfri havredrik som muligt. Vil du have en drik, der er 100% glutenfri, så prøv vores ærtedrikke. 
 
Laktose 
Er du laktoseintolerant, er vores plantedrikke perfekte til dig, da de er naturligt frie for laktose og mælkeprotein. 
 
Vegansk 
Vores plantedrikke er 100% vegetabilske og derfor ideelle i vegansk kost eller hvilken som helst anden kost, hvor animalske produkter fravælges. 

Vores DRYK Øko Havre Barista er 100% økologisk. Den er, ligesom vores andre havrevarianter, fremstillet på rigtig havre. Denne er bare ikke tilsat vitaminer og mineraler. Gør man det, må det lovgivningsmæssigt ikke kaldes økologisk. Derfor har vi skabt denne variant. 

Nogle økologiske plantedrikke består ikke af rigtig havre, men af hydrolyseret havresirup. Fordelen ved havresirup er, at det er let at fremstille et ensartet produkt. Ulempen er, at produkternes indhold af sukker er højt og kun har et minimalt indhold af naturlig havre.

ENKELTKØB ELLER ABONNEMENT

Vi har gjort det nemt for dig, selv at bestemme hvordan du vil modtage dine DRYK produkter.
Se mulighederne nedenfor.

Vores standardpakning á 6 liter plantedrik, er med til at mindske det CO2 aftryk, der er i forbindelse med afsendelse. Når du bestiller dine DRYK produkter, vælger du derfor en eller flere kasser á 6 liter plantedrik. For at gøre det endnu grønnere, har vi også valgt at vores ordrer ‘kun’ afsendes to gange om ugen.

Enkeltkøb

Når du foretager et enkeltkøb, vælger du ganske enkelt en kasse af den ønskede plantedrik. Du kan bestille så mange varianter og kasser du vil. 

Er du i tvivl om hvilken af vores velsmagende plantedrikke du vil bestille? Vi kan godt forstå, at det kan være svært at vælge. Derfor har vi sammensat en smagekasse. Smagekassen indeholder en af hver af vores plantedrikke. På den måde kan du smage alle vores varianter, så du kan finde din favorit.

Abonnement

Du kan vælge at oprette et abonnement på dine plantedrikke. På den måde, får du helt automatisk tilsendt nye plantedrikke, før du løbet tør.

Du kan skræddersy dit abonnement, lige efter dine behov. Vores løsninger strækker sig fra afsendelse hver 2. uge til hver 2. måned. I tilfælde af at du vil springe en levering over, har du selvfølgelig også mulighed for det. Vi sender altid en påmindelse dagen før afsendelse, så du kan nå det. Dit DRYK-abonnement er uden binding og kan opsiges når som helst. Klik her for mere information.

Scroll to Top