Ærte barista

Vores ærtedrik udviklet specielt til kaffe

Kr. 21,95 pr. liter 

Co2 aftryk:
0.29 kg CO₂e/kg

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

DRYK Ærte Barista er fremstillet af ærter af højeste kvalitet og er udviklet specielt til kaffe. Ærtedrikken er let at varme, steame og skumme og giver en cremet konsistens til din kaffe, uden at overdøve smagen af kaffe. Smagen er frisk og fyldig, samtidig med at dens tekstur er både let og cremet. Ærte Barista har et lavt sukkerindhold og højt indhold af proteiner. 

DRYK Ærte Barista er beriget med calcium, D-vitamin og B12-vitamin. Derudover, har vi tilføjet et drys sukker, for at fjerne ærtens naturlige bitterhed. Ærtedrikkens egenskaber gør den særdeles let at varme, steame og skumme, så du nemt kan lave en velsmagende og lækker kaffedrik. Den har en dejlig rund smag, og det høje indhold af ærteprotein, er med til at give en god fyldig konsistens. Den er fremstillet af fine ærter, som giver en frisk, fyldig smag. 

Klimaberegning lavet af Nature Preserve: 0.29 kg CO₂e/kg
Læs mere her

Ønsker du en “lettere” variant, kan du med fordel prøve vores DRYK Ærtedrik eller vores DRYK Havredrik, der indeholder en smule mindre fedt. Du kan også prøve vores DRYK Havre Barista og DRYK Øko Havre Barista, som har de samme egenskaber som ærter, bare lavet på havre. 

 

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Ingredienser: Vand, rapsolie, ærteprotein (2.5%), sukker, surhedsregulerende middel (dikaliumphosphat), calcium (calciumcarbonat, calciumphosphat), glutenfri havreolie, salt, vitaminer (D3, riboflavin og B12).

Næringsindhold pr. 100 ml:
Energi: 176 kJ /43 kcal
Fedt: 3.0 g
– Heraf mættede fedtsyrer: 0.3g
Kulhydrat: 1.8 g
– Heraf sukkerarter: 1.8g
Protein 2.0 g
Salt 0.2 g
Vitamin D: 20%* – 1 μg
Riboflavin: 15%* – 0.21 mg
Vitamin B: 15%* – 0.38 μg
Calcium 15%* – 120 mg
*procent af referenceindtag

Ærterne bliver dyrket i Frankrig, hvor sorten er særlig velegnet til produktion af ærtedrik. 

Gluten 
DRYK Ærtedrik er 100% glutenfri. Den er derfor et oplagt alternativ til dig, der foretrækker plantedrikke, men gerne vil undgå gluten. 
 
Laktose 
Er du laktoseintolerant, er vores plantedrikke perfekte til dig, da de er naturligt fri for laktose og mælkeprotein. 
 
Vegansk 
Vores plantedrikke er 100% vegetabilske og derfor ideelle i vegansk kost eller hvilken som helst anden kost, hvor animalske produkter fravælges. 

Vores ærtedrikke er fremstillet på rigtige ærter. Da ærten kan være forskellig fra høst til høst, tilsætter vi vitaminer og mineraler, for at opnå et ensartet produkt. Når man tilsætter fødevarer vitaminer, må man lovgivningsmæssigt ikke kalde dem økologiske. Ønsker du et økologisk produkt, så prøv vores variant Øko Havre Barista, som ikke er tilsat vitaminer. 

Derudover benytter vi en type ærte-isolat til at fremstille vores ærtedrikke, som ikke findes i en økologisk variant. Isolat er en ekstra ren form for protein. 

Fortrækker du et 100% økologisk produkt? Så find vores økologiske havredrik her. 

ENKELTKØB ELLER ABONNEMENT

Vi har gjort det nemt for dig, selv at bestemme hvordan du vil modtage dine DRYK produkter.
Se mulighederne nedenfor.

Vores standardpakning á 6 liter plantedrik, er med til at mindske det CO2 aftryk, der er i forbindelse med afsendelse. Når du bestiller dine DRYK produkter, vælger du derfor en eller flere kasser á 6 liter plantedrik. For at gøre det endnu grønnere, har vi også valgt at vores ordrer ‘kun’ afsendes to gange om ugen.

Enkeltkøb

Når du foretager et enkeltkøb, vælger du ganske enkelt en kasse af den ønskede plantedrik. Du kan bestille så mange varianter og kasser du vil. 

Er du i tvivl om hvilken af vores velsmagende plantedrikke du vil bestille? Vi kan godt forstå, at det kan være svært at vælge. Derfor har vi sammensat en smagekasse. Smagekassen indeholder en af hver af vores plantedrikke. På den måde kan du smage alle vores varianter, så du kan finde din favorit.

Abonnement

Du kan vælge at oprette et abonnement på dine plantedrikke. På den måde, får du helt automatisk tilsendt nye plantedrikke, før du løbet tør.

Du kan skræddersy dit abonnement, lige efter dine behov. Vores løsninger strækker sig fra afsendelse hver 2. uge til hver 2. måned. I tilfælde af at du vil springe en levering over, har du selvfølgelig også mulighed for det. Vi sender altid en påmindelse dagen før afsendelse, så du kan nå det. Dit DRYK-abonnement er uden binding og kan opsiges når som helst. Klik her for mere information.

Scroll to Top