Vegansk varm kakao med flødeskum

,
Vegansk varm kakao med flødeskum
Vegansk varm kakao med flødeskum

Få her opskriften på vegansk varm kakao med flødeskum. Det er altså ikke noget som varm kakao på en kold dag. Eller som eftermiddagssnack, aftendessert eller hvilket undskyldning man nu kan komme på. Og her hos Dryk drikker vi altid vores plantebaserede Havre kakao eller Ærte kakao. Den er lækker og frisk i smagen, let cremet i konsistensen og lavet på enten ærtedrik eller havredrik, tilsat den fineste kakao og et lille drys sukker. Den er faktisk næsten til at blive afhængig af.

Plantebaseret og vegansk varm kakao

Varm kakao er altid en god ide til både børn og voksne. I denne omgang har vi brugt vores havredrik kakao, der giver en dejlig plantebaseret og vegansk varm kakao, og hvor du ikke savner klassikeren. Især hvis den toppes med blødt flødeskum og lidt mørk chokolade. Det sidste sætter prikken over i’et, og kan du finde en med appelsin, så giver det et lille twist. Vi elsker det.

Vil du inspireres lidt mere, bør du tjekke vores opskrifter med plantedrik. Der er nemlig meget at vælge imellem.

Plantebaseret havre kakao Dryk

Opskrift på varm kakao med flødeskum

Der er noget ved sådan en varm, sød kakao, der møder det kolde, florlette flødeskum. Om du er til vegansk fløde og chokolade eller ej, er sådan set op til dig. Det skal nok blive godt uanset hvad. Er du dog frisk på et lille twist, vil vi anbefale dig at overveje at vælge en chokolade med smag. Vi kan godt lide med mint eller appelsin, fordi det giver en skønt lille twist til din varme kakao. Det kunne dog også sagtens være med smag af lakrids, ingefær, havsalt og meget mere. Det er vist kun fantasien, der sætter grænser her, og det kan jo næsten ikke gå galt.

Vil du se, hvordan man laver denne kop vegansk varm kakao med flødeskum, så hop endelig forbi vores reels på Instagram.

Vegansk varm kakao med flødeskum

Vegansk varm kakao med flødeskum

Varm kakao med flødeskum er det bedste på en kold dag. Vi bruger havrekakao eller ærtekakao og laver dermed en vegansk varm kakao. Top med flødeskum (vegansk hvis du vil) og lidt hakket mørk chokolade. Opskriften er til 2 personer/kopper.
Forb. tid 5 min
Ret Drikke
Antal 2 personer

Equipment

  • Gryde
  • Piskeris/Elpisker

Ingredienser
  

  • 4 dl havrekakao eller ærtekakao
  • 1 dl fløde vegansk eller ej
  • 15 g mørk chokolade vegansk eller ej

Sådan gør du
 

  • Varm din kakao i en lille gryde – det skal ikke op at koge, men det skal blive så varmt, at du netop ikke kan drikke det.
  • Pisk imens fløden til blødt flødeskum og hak chokoladen i fine spåner.
  • Hæld den varme kakao i glas eller kopper og top med flødeskum og chokolade og nyd.
Keyword Havrekakao, Kakao

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering