Opskrift

Chokolade peanutbutter smoothie

Vi kender det alle. Den der lækkersult, der melder sig ud på dagen. Vi får ofte lyst til noget med vores allerbedste DRYK Havre Kakao, og derfor har vi lavet denne opskrift på chokolade peanutbutter smoothie, der smager skønt. Den er faktisk er fyldt med gode fedtstoffer, bær, banan og meget mere og kan bestemt anbefales af prøve – både af store og små.

Opskrift på chokolade peanutbutter smoothie

Der er altså ikke noget som en cremet og tyk smoothie. Især ikke hvis den har smag fra chokolade og peanutbutter. Helt enkelt består denne smoothie af frosne blåbær, banan, isterninger, peanutbutter, kakaopulver, havrekakao og vaniljesukker. Den er super nem at lave og kan faktisk bikses sammen på under 3 minutter. Og du skal nok blive populær i hele familien. Uanset om det er koldt udenfor, og du har brug for en lækker dessert om aftenen, eller om det er sommer, og din mave skriger efter en kølende snack forfriskning om eftermiddagen, så er denne opskrift til dig.

Chokolade peanutbutter smoothie
Chocolate peanutbutter smoothie

Vegansk og plantebaseret smoothie med kakao og peanutbutter

Denne chokolade peanutbutter smoothie er udelukkende lavet med veganske og plantebaserede ingredienser, og vi lover, at du ikke vil beklage dig. Den smager af et sødt chokoladekram med et twist af peanutbutter. Vi drikker den rent fra glas med et sugerør som eftermiddagssnack eller sundere dessert. Den er også god i en skål med toppings på til morgenmad. Vil du tilsætte lidt grøntsager og ikke er bange for en lidt sundere smag, så kan vi anbefale frossen broccoli eller blomkål. Eller måske spinat.

Chokolade peanutbutter smoothie

Chokolade peanutbutter smoothie

En cremet og tyk smoothie med havrekakao, peanutbutter, banan, blåbær og ekstra kakao. Den smager så englene synger, og så kan den sagtens spises som sundere snack eller dessert. Opskriften giver 2 glas.
Antal 2 glas
Forb. tid 5 minutter

Ingredienser
  

  • 2 dl frosne blåbær
  • 1 banan moden
  • 5 isterninger
  • 1 spsk peanutbutter stor
  • 1 spsk god kakaopulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 dl Dryk Havrekakao måske lidt mere

Sådan gør du
 

  • Blend alle ingredienserne sammen til en tyk smoothie og juster evt. med ekstra Havrekakao.
  • Drik med det samme.

Scroll to Top