Opskrift

Overnight oats med havredrik og æble

Leder du efter en nem og lækker morgenmad, der kan forberedes aftenen før og måske tages med på farten? Vi har lavet en udgave af overnight oats med DRYK Havredrik og æbler, og den smager så skønt. Det bedste er næsten, at det tager mindre end 5 minutters at bikse sammen og så har du lækker morgenmad. Prøv den selv.

Opskrift på overnight oats med havredrik og æble

Bircher müsli er lidt som køleskabsgrød, hvis du kender det. Det er en kold grød, der får lov til at trække væsken ind natten over, og det giver en skøn, blød og cremet grød, der kan varieres. Vi laver den ved at røre havregryn, chiafrø, græskarkerner, kanel, lidt vaniljesukke, revet æble og vores DRYK Havredrik sammen. Og så skal den bare på køl natten over. Næste morgen røres der en smule yoghurt i og toppes fx med æbletern og ristede mandler. Klar til at tage med på farten.

 

Bircher müsli med havredrik og æble
Kold grød med havredrik

Kold grød a la køleskabsgrød

Overnight oats er virkelig en af vores morgenmadsfavoritter. Især i den varme del af året, hvor frisk og let grød er god til at starte dagen. Det bedste er næsten, at det faktisk kan laves i alle varianter. Forestil dig friske bær og lemon curd, banan og peanutbutter eller måske appelsiner og ristede valnødder. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og det er bare om at komme i gang. Hvis du vil have morgenmad til flere dage, så dobler du bare op og tager lidt fra hver dag, rører det med yoghurt og topper med gode toppings.

Overnight oats with oat drink and apple

Overnights oats med havredrik og æbler

Den perfekt, nemme og sunde morgenmad. Kold grød a la overnight oats med havredrik, æbler, kanel og kerner. Opskriften er til 1 portion.
Antal 1 person
Forb. tid 5 minutter
Køleskab 4 timer

Ingredienser
  

  • 1 dl havregryn
  • 1 spsk chiafrø
  • 1 spsk græskarkerner
  • 1 tsk kanel stødt
  • ½ tsk vaniljesukker
  • dl DRYK Havredrik
  • 1 æble
  • 2 spsk yoghurt evt. vegansk
  • 10 mandler ristede og hakkede

Sådan gør du
 

  • Rør havregryn, chiafrø, kerner, kanel og vaniljesukker sammen.
  • Riv ¾ af æblet groft - gem den sidste del til anretning.
  • Rør revet æble og havredrik sammen med havregrynsblandingen og sæt på køl i minimum 4 timer og gerne natten over.
  • Før spisning skal du røre yoghurt i og toppe med hakkede mandler og tern af æble.

Scroll to Top