- Kog pasta i saltet vand efter anvisningen på pakken - de skal være al dente. Hæld vandet fra. 
- Hak løg og hvidløg og steg i olivenolie ved middelvarme et par minutter.  
- Tilsæt spinat og lad det falde sammen.  
- Rør grøntsagsbouillonterningen ud i 1 dl kogende vand.  
- Smelt smør i en gryde og pisk melet i. Rist under omrøring i et par minutter, så melsmagen forsvinder.  
- Tag gryden af varmen og pisk bouillonvandet i, til det tykner.  
- Kom gryden tilbage på varmen og pisk ærtedrikken i lidt ad gangen. Kog op til sidst så det tykner - pisk hele tiden.  
- Rør en håndfuld af osten i. Smag til med estragon, peber, salt, lidt fintrevet muskatnød og sennep.  
- Kom pasta og spinatblandingen i et ildfast fad. Hæld saucen over og top med resten af osten og panko raps.  
- Bag din mac and cheese ved 215 grader i cirka 15 minutter, til den er sprød og gylden på toppen.