Go Back

Vegansk koldskål med kammerjunkergranola

Dryk
Opskrift på vegansk og plantebaseret koldskål, med den velkendte syrlighed, der komplementeres særdeles godt af kammerjunker.
Antal 2
Samlet tid 10 minutter

Equipment

  • 1 Piskeris

Ingredienser
  

Koldskål

  • 6 dl DRYK Ærte Barista
  • 1 tsk vaniljepasta
  • 1 stk Citron, saft og skal
  • 4 spsk Sukker
  • 4 dl Yoghurt Neutral
  • 1 håndfuld kammerjunker
  • 50 g granola

Sådan gør du
 

Koldskål

  • Tilsæt 1 dl Ærte Barista, sukker, vaniljepasta, fintrevet citronskal- og saft i en skål
  • Pisk til sukkeret er opløst og kom resten af Ærte Barista samt yoghurt i
  • Smag evt. til med ekstra citronsaft og sukker
  • Knus kammerjunker og bland sammen med granola
  • Kom koldskålen i en skål og top med kammerjunkergranola

Noter

Top koldskålen med kammerjunker, jordbær, revet appelsinskal eller hvad der end passer lige nøjagtig dine smagsløg.