Vegansk koldskål med kammerjunkergranola
Dryk
Opskrift på vegansk og plantebaseret koldskål, med den velkendte syrlighed, der komplementeres særdeles godt af kammerjunker.
Samlet tid 10 minutter min
Koldskål
- 6 dl DRYK Ærte Barista
- 1 tsk vaniljepasta
- 1 stk Citron, saft og skal
- 4 spsk Sukker
- 4 dl Yoghurt Neutral
- 1 håndfuld kammerjunker
- 50 g granola
Koldskål
Tilsæt 1 dl Ærte Barista, sukker, vaniljepasta, fintrevet citronskal- og saft i en skål
Pisk til sukkeret er opløst og kom resten af Ærte Barista samt yoghurt i
Smag evt. til med ekstra citronsaft og sukker
Knus kammerjunker og bland sammen med granola
Kom koldskålen i en skål og top med kammerjunkergranola
Top koldskålen med kammerjunker, jordbær, revet appelsinskal eller hvad der end passer lige nøjagtig dine smagsløg.