Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
Rør æblecidereddike ud i kakaoen.
Smelt smør, sirup og kaffe i en gryde ved svag varme.
Bland hvedemel, kakao, sukker, salt, natron og bagepulver og si det ned i en stor skål.
Rør kakaoblandingen og smørblandingen i skålen.
Hak chokoladen groft og vend det i dejen.
Fór en firkantet form ca. 22x22 cm med bagepapir og hæld dejen i.
Bag kagen i 30-35 minutter. Den er færdig, når der ikke er dej på en kniv, du stikker i kagen.
Lad kagen køle fuldstændig.
Når kagen er kold, skal du piske ingredienserne til smørcremen sammen. Vær ikke bange hvis den til at starte med virker tør - den samler sig og skal herefter piskes lidt lysere og luftigere.
Smør chokolade-smørcremen ud på den kolde kage og top evt. med lidt revet chokolade og flagesalt.