Go Back
Vegansk risengrød

Vegansk risengrød

Her er vores opskrift på den bedste veganske risengrød. Den er lavet med vores ærtedrik barista, der ikke kun gør den cremet og får den til at ligne en klassisk, hvid risengrød, den er også mild i smagen og giver dermed smagen af risengrød, som du kender den. Opskriften er til 3-4 personer afhængig af sult.
Antal 3 personer
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time

Ingredienser
  

  • dl grødris
  • dl vand
  • 1 liter Dryk Ærtedrik Barista
  • ½ tsk fint salt
  • smør evt. vegansk
  • kanelsukker

Sådan gør du
 

  • Kom grødris og vand i en gryde og kog op, til vandet er absorberet.
  • Ryst din ærtedrik godt og hæld den i gryden sammen med salt. Rør godt rundt så der ikke er klumper af grødris.
  • Få det langsomt op at koge under omrøring (brug gerne en dejskraber, der kan nå ud i alle hjørner).
  • Når det koger, skruer du ned og dækker gryden med et låg.
  • Lad det stå ved lav varme og simre i 45 minutters tid og rør grundigt i det undervejs - gerne lidt ofte i starten og sjældnere senere.
  • Spis når risengrøden har den ønskede konsistens. Top selvfølgelig med smørklat og kanelsukker.