Go Back
Spinatpandekager ærtedrik

Spinatpandekager

Svampede og grønne spinatpandekager lavet med ærtedrik og frisk spinat. Opskriften er med æg men kan laves uden for vegansk variant. Opskriften giver omkring 8 stk.
Antal 8 stk
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 20 minutter

Ingredienser
  

  • 3 dl Dryk Ærtedrik
  • 160 g mel fx 100 g hvedemel og resten fuldkorn
  • 3 æg Kan undlades for vegansk version
  • 100 g frisk spinat
  • 1 nip salt
  • Olivenolie til stegning

Sådan gør du
 

  • Kom ærtedrik, æg, mel, spinat og et nip salt i en blender og blend det til en ensartet dej.
  • Steg dejen til pandekager (som du ville stege pandekager normalt) på en middelvarm pande i lidt olie.
  • Laver du veganske spinatpandekager (uden æg), skal have lidt mindre varme og lidt længere tid på panden for at hænge sammen. Vend dem her forsigtigt.
  • Fyld dem med dit yndlingsfyld - er der rester tilovers, kan de endda sagtens spises som søde pandekager til morgenmaden dagen efter.