Go Back

Dalgona iskaffe med havredrik

Den berømte dalgona kaffe er populær, og det forstår vi godt. En cremet, skummende iskaffe er perfekt i varmen, og den smager efter vores mening endnu bedre med Dryk. Opskriften er til 3-4 glas.
Antal 4 personer
Forb. tid 5 minutter

Ingredienser
  

  • 4 spsk instant kaffe
  • 4 tsk sukker
  • 4 spsk vand
  • Isterninger
  • Dryk plantedrik ærtedrik, havredrik eller barista - efter egen smag

Sådan gør du
 

  • Kom kaffe, sukker og vand i en skål eller høj beholder.
  • Pisk med elpisker til luftig, lyst og cremet skum. Det tager et par minutter.
  • Kom en lille håndfuld isterninger i hvert glas og top med din yndlings Dryk plantedrik. Mængden afhænger lidt af din kaffesmag, så prøv dig frem. Se billeder for guide.
  • Top med cirka 2 spsk kaffeskum per glas og rør rundt.
  • Smag evt. til med mere skum eller Dryk.