Kog pasta i saltet vand efter anvisningen på pakken - de skal være al dente. Hæld vandet fra.
Hak løg og hvidløg og steg i olivenolie ved middelvarme et par minutter.
Tilsæt spinat og lad det falde sammen.
Rør grøntsagsbouillonterningen ud i 1 dl kogende vand.
Smelt smør i en gryde og pisk melet i. Rist under omrøring i et par minutter, så melsmagen forsvinder.
Tag gryden af varmen og pisk bouillonvandet i, til det tykner.
Kom gryden tilbage på varmen og pisk ærtedrikken i lidt ad gangen. Kog op til sidst så det tykner - pisk hele tiden.
Rør en håndfuld af osten i. Smag til med estragon, peber, salt, lidt fintrevet muskatnød og sennep.
Kom pasta og spinatblandingen i et ildfast fad. Hæld saucen over og top med resten af osten og panko raps.
Bag din mac and cheese ved 215 grader i cirka 15 minutter, til den er sprød og gylden på toppen.