Go Back
græskarsuppe med røde linser vegansk

Græskarsuppe med røde linser

En cremet og mættende suppe med hokkaido græsker, røde linser og rød karry. Den er lavet med Dryk Ærtedrik Barista, der afrunder suppen fint og giver et touch af mere cremethed. Opskriften er til 4 personer og ville smage skønt med lidt lækkert brød til.
Prep Time 10 mins
Cook Time 25 mins
Total Time 35 mins
Servings 4 personer

Ingredients
  

  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 3 cm ingefær
  • 2 tsk karrypasta evt. lidt mindre hvis børn spiser med
  • 1 hokkaido græskar lille og øko
  • 150 g røde linser
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 1 dl Ærtedrik Barista
  • Salt og peber
  • Olivenolie
  • Citronsaft

Instructions
 

  • Skræl og hak løg, hvidløg og ingefær.
  • Steg det i lidt olie i en stor gryde med karrypasta ved middelvarme, til løgene er bløde.
  • Vask græskarret godt, flæk det i to og skrab kernerne ud. Skær græskarret i små tern.
  • Kom tern af græskar, grøntsagsbouillon, linser og 1 liter vand op i gryden.
  • Lad det simre under låg i 20-25 minutter, til græskarret er mørt.
  • Blend suppen, fx med en stavblender, til den er helt glat.
  • Rør ærtedrikken i og smag til med citronsaft, salt og peber. Den skal formentligt have en del.
  • Server suppen som den er eller med ristede græskarkerner på toppen og evt. lidt lækkert brød til.