Pisk smør og sukker sammen og pisk herefter havredrikken i.
Rør hvedemel sammen med natron, bagepulver og alle krydderier.
Pisk melblandingen i smørblandingen lidt ad gangen og saml det til sidst med hænderne.
Stil dejen på køl i et kvarters tid, mens ovnen varmer op til 175 grader varmluft.
Rul dejen ud til lange, tynde pølser og skær hvert pølse i SMÅ stykker.
Rul hver stykke til en rund kugle og placer dem med lidt plads imellem på en bageplade med bagepapir. Vi laver så mange, at vi skal bage 4-5 plader i alt med cirka 50-60 pebernødder på hver plade.
Husk at de hæver cirka dobbelt i størrelse, så de bliver en del større efter bagning.
Bag pebernødderne en plade ad gangen i cirka 6-9 minutter afhængig af størrelse. De skal være gyldne, inden du tager dem ud.
Fortsæt så med de andre plade. Lad dem køle helt af, inden du opbevarer dem i en lufttæt æske eller boks.