Havre Kakao – den fineste havre tilsat kakao

De fleste mennesker har et forhold til kakao. Enten som et nostalgisk minde fra barndommen, som noget der serveres ved morgenbordet i weekenden eller drikkes ved helt særlige lejligheder. Hos Dryk har vi udviklet en plantebaseret kakao lavet på havre, altså en havredrik med kakao. Den har en let cremet konsistens og en frisk smag, og så er den skøn både kold og varm. Den er allerede en favorit hos mange af jer, store som små, og hvis du endnu ikke har smagt den eller måske bare gerne vil lære lidt mere om Dryk Havredrik Kakao, så kan du læse meget mere herunder.

Lækker Havre Kakao fra Dryk

Ingredienser:
Havrebase (vand, havre 10%), sukker, kakaopulver (1%), rapsfrøolie, bærestoffer: (calcium carbonat, calcium fosfat), salt, aromastof, vitaminer (D3, riboflavin og B12).

Næringsindhold pr. 100 ml:

  • Energi: 269 kJ/64 kcal
  • Fedt: 1,3 g – Heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
  • Kulhydrat: 11 g – Heraf sukkerarter: 7,1 g
  • Protein: 1,2 g
  • Salt: 0,2 g
  • Vitamin D: 20%* – 1,0 µg
  • Riboflavin: 15%* – 0,21 mg
  • Vitamin B12: 15%* – 0,38 µg
  • Calcium 15%* – 120 mg

*procent af referenceindtag

Ingredienser i Dryks Havredrik Kakao

Vores smagfulde Havredrik Kakao er fremstillet af den fineste havre tilsat kakao og et ekstra drys sukker. Det giver dig en lækker afrundet kakaodrik med en frisk smag og en let cremet konsistens. Nyd den afkølet eller servér den varm for dine børn på en kold dag. Den kan holde fem dage i køleskab efter åbning, men vores erfaring er, at den forsvinder hurtigere.

Ingredienserne i vores Havre Kakao er en base af havre og vand. Derudover tilsætter vi et drys sukker, kakao, en smule rapsfrøolie, calcium og vitaminer som D og B12 for en mere næringsrig drik. Næringsindholdet pr. 100 ml er 269 kJ / 64 kcal med et fedtindhold på 1,3 g. Se de fulde næringsindhold ovenfor.

Hvor mange kalorier er der i Dryks Havre Kakao?

Vores Havredrik Kakao er en kaloriefattig kakao, indeholder kun 64 kalorier pr. 100 ml og har et lavt fedtindhold på 1,3 g pr. 100 ml. Det er en skøn, let og frisk kakao med en mild smag fra havren og den lækre kakao. Du kan både drikke den kold direkte fra køleskabet, men du kan også varme den op til omkring 80 grader eller lige før kogepunktet til en lækker, varm kakao. Er det til en særlig lejlighed eller ekstra forkælelse, kan du jo eventuelt toppe med (vegansk) flødeskum eller skumfiduser.

Hvad er en plantebaseret kakao?

En plantebaseret kakao er ikke baseret på komælk, men derimod på en plantedrik, som i Dryks tilfælde er havredrik. Nogle kalder det også havremælk, men det må vi ifølge lovgivningen ikke selv kalde det. Det er derfor en vegansk kakao, da den ikke indeholder hverken mælkeprodukter, æg eller andet fra dyr. Kun planter.

Dryk Havre Kakao er ikke kun god at drikke, som den er. Vi bruger den også til alverdens andre ting: I smoothies, på havregrynene eller i havregrøden om morgenen, som væske i kager, i pandekager (med kakao-twist) og meget mere. Vi kan endda godt finde på at steame/varme den og hælde den i kaffen i stedet for havredrik for et lækkert twist, der fx stiller lækkersulten. Prøv det!

Det siger kunderne om Dryks havredrik med kakao

Der er mange af jer, der er enormt glade for vores Havre Kakao. En lille sjov historie er faktisk, at vi engang løb tør for Havre Kakao i to ugers tid, og vi har aldrig tidligere haft en så stor efterspørgsel på den som i de uger. Her gik det op for os, hvor mange af jer der elsker den (og savnede den) lige så meget som os.

Den er stor favorit herhjemme”, “Deres kakao – den er til mere end 5 stjerner”, “Fik i dag første sending af Dryk Havre Kakao. Den er også vildt god. Mild, cremet, blød og lækker fyldig kakaosmag.
Det er bare nogle af de ting, I fortæller om havrekakaoen, og det gør os så glade. Hvis du vil læse mere om, hvad vores kunder fortæller om Dryk, kan du læse anmeldelser på Trustpilot.

Hvem er Dryk?

Hvis du spørger os, så laver Dryk verdens måske allerbedste plantedrik. Vi laver faktisk ikke kun Havre Kakao. Vi har forskellige varianter lavet på enten havre eller ærter, og du kan også finde dem i baristaversioner, der er perfekte til at steame til kaffen. Dryk er grundlagt i 2020 af iværksætterparret Christian Christensen og Marina Collin Hansen. Siden er Dryk vokset til en gruppe medarbejdere, der alle brænder for en mere bæredygtig verden og for plantedrik, der får selv komælksdrikkere til at skifte. Vi er enormt stolte af vores produkter, og det råber vi gerne højt om ved alle lejligheder.

Hvorfor vælge plantedrikke fra Dryk?

Plantedrik fra Dryk er lavet af de fineste råvarer, vi kan finde. I modsætning til de fleste andre plantedrikke er Dryks havredrik ikke baseret på sirup, men på rigtig havre fra Norden. Vi gør en stor dyd ud af, at det skal være nemt at vælge det bæredygtige alternativt for både smagen og miljøet. Heldigvis elsker I Dryks plantedrikke mindst lige så meget som os og har i gennemsnit givet os 4,9 ud af 5 stjerner i anmeldelser på Trustpilot. Her bliver de beskrevet som “den bedste plantebaserede drik”, “min yndlingsmælk i kaffen” og “bedste smag og kvalitet”.

Vil du have inspiration til morgenmad, kage, aftensmad og meget mere, skal du tjekke vores opskrifter med plantedrik.